Menu
Your Cart

Добрич

Добрич

Добрич

Град Добрич е свързван със своите архитектурни ансамбли, които могат да се обходят по време на запомнящата се туристическа обиколка. Желателно е посещението на поне част от по-известните музейни експозиции,театрални постановки,кино прожекции и арт изложби.

Добрич е една от най-посещаваните туристически дестинации в страната и значим културен и сериозен икономически център на страната. Съчетаването на 4-те основополагащи насоки – икономика, туризъм, спорт и културен живот водят до повишаване на значението му в региона.

Историческо и Културно развитие на Добрич

В исторически план град Добрич е съдействал много за процъфтяването на България, а редица известни герои, революционери и борци за свобода родени тук, активно са участвали в борбите за независимост и укрепване на държавността.

Паметниците – символ на бурното ни и героично минало, са разположени на редица значими места. Те са издигнати в памет на редица революционери, военни герои, благодетели и борци за свобода, оставили траен отпечатък в историята на Добрич.

Проведените археологически разкопки разкриват множество антични руини на църкви, домове, дворци и укрепления, които свидетелстват за бурно минало и доказват фундаменталното значение на града в исторически план.

Вглеждайки се в оригиналната архитектура, историческите и културни забележителности, можем с абсолютна увереност да заявим, че Добрич съчетава в себе си минало, настояще и бъдеще в едно цяло.

Разхождайки се из по-тесните улички, можем да се насладим на реставрираните къщи, олицетворяващи уменията на редица видни майстори и занаятчии.

Истинската поддръжка на тези уютни къщи изисква използването на конкретни фирми и майстори за солидни ремонти като Ремонт на Покриви, ВиК ремонти, Ремонт на Електро инсталации, Довършителни ремонти и Ремонт на Покриви. Главно внимание се отделя на Ремонт на покриви Добрич.

Уникалната градска среда се допълва и от иновативни офис сгради, блокове и жилищни комплекси. За разположените в тях апартаменти, студия, търговски помещения и офиси, както и за тяхната коректна експлоатация е задължителен квалифициран Ремонт на баня, Ремонт на кухни, Вътрешни ремонти или цялостен Ремонт на апартаменти.

Спорт и отдих в Добрич

Освен, че разполага с прекрасни културни забележителности, градът има и много добре организирани условия за спорт и отдих.

Тук има изградени спортни центрове, както и различни по-малки спортни зали, в които се практикуват различни спортове, като волейбол, басетбол, ханбал, както и бойни изкуства. Футболът, също е доста развит и популярен спорт сред млади и по-възрастни.

Разнообразните паркове разположени в централната част на града създават чувство  на спокойствие и съдействат дори и за частично бягство от градската динамика. В околностите има различни природни кътчета, много подходящи за семеен отдих, детски игри и забавления.

Бизнес предимства на Добрич

Главната улица на град Добрич дава отлични възможности за забавления и шопинг, а вкусните  ресторанти в града са пръснати навсякъде.

Успешната търговия с индустриална техника като Електрически инструменти, Пневматични инструменти, Ръчни инструменти, Генератори за ток, позволява генерирането на високи приходи в търговската мрежа от шоуруми и складове на дребно и едро и спомагат за разширяването на търговията, чрез създаването на модерни онлайн магазини за бижута, парфюми, дрехи и обувки.

Правилните бизнес практики, благотворните климатични условия и  запомнящи се природни дадености, обективно определят град Добрич, като основен промишлен и регионален търговски център.

Тук е сравнително добре развит сектора строителство и важната търговия със строителни материали като: Хидроизолация, Топлоизолации, ВиК материали и Електро материали.

Иновативната инфраструктура допринася за по-надеждното движение на услуги, продукти и стоки между различните фирми, организации и компании до техните контрагенти, крайни клиенти и дистрибутори. С тяхна помощ се създават базови връзки с останалите свързани транспортни и логистични сектори от икономиката, като Ремаркета, Камиони, Автосервизи и Автомивки.

След активния ден идва необходимото време за настаняване в някои от многото луксозен хотел или апартамент под наем, както и приготовленията за атрактивния нощен живот. Незабравимите вечери носят аромата на чиста романтика и усещане за любов и душевен мир.

Услуга: гр. Добрич Категория: Ремонт на покриви
За никой не е тайна, че покривът е един от най-съществените елементи на всяка сграда, като в същото време й придава отличен вид, перфектна визия и усещане за хармония, уют и топлота.Ремонт на покриви в ДобричТук ще поговорим сериозно и професионално за етапите, материалите и дейностите при р..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)