Онлайн книжарница Паритет Бг

Издателство Паритет

Издателство „Паритет“ е основано през 2008 година. През последните две години то осъществи редица ярки проекти и значително разшири тематичния спектър. Приоритетни направления са художествената и приложната литература. Негова специализация са произведения от руската литература, които нямат аналог в България: исторически и публицистични романи, книги за политически дейци, разузнаването и шпионажа, биографична и мемоарна литература; документални книги на известни писатели и журналисти, посветени на историята на Втората световна война, на съвременната политика и обществения живот…

OpenCart (Опънкарт, Опенкарт) е иновативна, модерна, много гъвкава, напълно безплатна и професионална платформа за електронна търговия. Всичко в системата е добре организирано, подредено и функционално.

Journal 3 (Журнал 3) е най-добрата и най-продаваната модулна тема на Opencart  с най-добрите в класа си функции и най-адаптивният дизайн на ядрото, прилаган някога в тема на Opencart, като ви дава пълен контрол над вашия магазин при всяка резолюция. Дизайнът може да бъде толкова прост и изчистен или сложен и пъстър, колкото искате.

Като говорим за СЕО Оптимизация и търсачки, трябва да отбележим и крайьгълния камък, който ги свързва – ключовите думи. Това са думите, за който се сещаме когато търсим дадена информация в Интернет. Използването на Google или на друга търсачка, не променя значението или типа думи, които използваме. Важното е думите които използваме да са максимално синтезирани и всеобхватни – не случайно са наречени ключови. Основните въпроси, които изникват са кои да бъдат нашите ключови думи, по които ще оптимизираме нашият уеб сайт.

Информация за проекта

Демо 7 на тема Журнал 3 за Опънкарт е семпло, с изчистен и запомнящ се дизайн. Изцяло издържано в цветовете на Кока Кола – черно, червено и бяло, с акценти в син и зелен цвят.

Към началото