Menu
Your Cart

ГИПСОВИ СМЕСИ

ГИПСОВИ СМЕСИ
ГИПСОВИ СМЕСИ
  • Услуга: Вижте
  • Категория: Гипсокартон
0.00 лв.
без ДДС: 0.00 лв.

ГИПСОВИ СМЕСИ е базисен продукт от големия асортимент попадащ към категорията СУХИ СМЕСИ на значимия индустриален сектор Строителство в настоящата икономика на България.

ГИПСОВИ СМЕСИ

Този артикул е желан от опитните майстори, поради причината че играе значима роля по време на работа и е създадена от реномирани световни, европейски или български производители. Оригиналният ефект, който се вижда вследствие на използването му е впечетляващ.

Следейки за най-актуалната цена на ГИПСОВИ СМЕСИ можем да разчитаме на редица сериозни фирми от градове като Ямбол, Габрово, Дупница, Ловеч или областни центрове като Габрово, Плевен, Стара Загора, Благоевград.

СУХИ СМЕСИ

Спрямо точните Ви нужди се предлагат разнородни окомплектовки, разфасовки видове и размери. Като последица от честата промяна в икономиката и тенденциите на световния и вътрешен пазар, често се налага промяна в предлаганите ГИПСОВИ СМЕСИ цени, което предизвиква изменение в цените и на останалите категории като: Декор, Покриви, Отопление, Обков от коментирания бранш Строителство.

Качеството на цитирания продукт е гарантирано от реномираните вносители, доставчици и дистрибутори на тази изпитана марка продукти.

Разгледайте част от предлаганите и търсени видове ГИПСОВИ СМЕСИ и направете своя точен избор.
Използвайки популярни марки в сферата на Строителство, ще можете постигнете мечтания траен ефект и неповторима завършеност на Вашият модерен проект.

Гипсокартон или гипскартон е безспорно един от най-използваните строителни материали в съвременното строителство. Представлява слепен панел от два листа хартия или картон между които има сърцевина от гипс с обща дебелина обикновено между 1 и 2 cm.. Характеризира се с отлични качества, много кратко време за монтаж и ниска цена. Приложението му е доста широко: стандартно изпълнение на стени, окачени тавани, декоративни елементи и преградни стени. След полагането му, качественият гипскартон осигурява повърхност, която може да се боядисва, да се лепят плочки, да се полагат грундове и мазилки. Плоскостите могат да бъдат монтирани на метална конструкция от поцинковани профили или да се фиксират директно върху суха мазилка с гипсово лепило.

Свързани статии