Menu
Your Cart

ГИПСКАРТОН ПРОФИЛИ

ГИПСКАРТОН ПРОФИЛИ
ГИПСКАРТОН ПРОФИЛИ
  • Услуга: Вижте
  • Категория: Гипсокартон
0.00 лв.
без ДДС: 0.00 лв.

ГИПСКАРТОН ПРОФИЛИ е важен продукт от широкия асортимент попадащ към категорията Гипсокартон на жизнено необходимия индустриален сектор Строителство в настоящата икономика на България.

ГИПСКАРТОН ПРОФИЛИ

Този артикул е търсен от опитните майстори, поради фактът че играе значима роля по време на работа и е произведена от видни световни или национални производители. Изтънченият ефект, който се вижда вследствие на ползването му е изключителен.

Говорейки за цена на ГИПСКАРТОН ПРОФИЛИ можем да имаме доверие на редица проверени фирми от градове като Кюстендил, Монтана, Разград, Севлиево или областни центрове като Русе, Плевен, Стара Загора, Бургас.

Гипсокартон

По отношение на точните Ви нужди се предлагат разнообразни видове, размери, окомплектовки и разфасовки. Като последица от постоянната непредвидимост в икономиката и тенденциите на вътрешения и световен пазар, често е нужна промяна в предлаганите ГИПСКАРТОН ПРОФИЛИ цени, което води до изменение в цените и на останалите категории като: Топлоизолации, Хидроизолация, Крепежни елементи, Декор от коментирания отрасъл Строителство.

Качеството на гореспоменатия продукт е гарантирано от реномираните вносители, доставчици и дистрибутори на тази известна марка продукти.

Вижте част от най-търсените видове ГИПСКАРТОН ПРОФИЛИ и направете своя правилен избор.
Употребявайки популярни марки в сферата на Строителство, със сигурност ще постигнете желания резултат и неповторима завършеност на Вашият модерен проект.

Гипсокартон или гипскартон е безспорно един от най-използваните строителни материали в съвременното строителство. Представлява слепен панел от два листа хартия или картон между които има сърцевина от гипс с обща дебелина обикновено между 1 и 2 cm.. Характеризира се с отлични качества, много кратко време за монтаж и ниска цена. Приложението му е доста широко: стандартно изпълнение на стени, окачени тавани, декоративни елементи и преградни стени. След полагането му, качественият гипскартон осигурява повърхност, която може да се боядисва, да се лепят плочки, да се полагат грундове и мазилки. Плоскостите могат да бъдат монтирани на метална конструкция от поцинковани профили или да се фиксират директно върху суха мазилка с гипсово лепило.

Свързани статии